Šokující odhalení! Hotelové pokoje plné příšer! Studie ukazují průměrně 1000 roztočů v 1 gramu prachu na hotelovém pokoji!

Horké exotické destinace jsou teď in! Azurové pláže, zářivé slunce a pohádkové kultury lákají jako magnet. Kdo by odolal lákavému mixu dovolené a dobrodružství? Ale bacha! Nezapomeňte, že exotika má svou temnou stránku plnou nebezpečí, proti kterým běžné vakcíny nic nezmůžou. Co se skrývá pod poutavým exotickým povrchem?

Cestovní horečka? Stop obavám! Užijte si dovolenou na 110%

Hotelové pokoje jsou místem, kde se to mikroparazity jen hemží. Přesto, že pokoje působí čisté a bezpečné jsou zpravidla infikovány parazity, viry a bakteriemi. Spal před námi v pet friendly hotelu dobrman, který proslintá za noc celou matraci? Člověk trpící lupénkou, svrabem, ekzémem nebo dítě, které se počůralo kvůli špatného snu? A viděli jste někdy pokojské měnit kromě povlečení také polštáře a přikrývky? Roztoči se dostanou z infikovaného polštáře na “čisté” povlečení během prvního kontaktu. Pokud po 5 letech vypereme vlastní polštář nad 60 stupňů, dojde k masové vraždě asi 50.000 roztočů. Jak dlouho neprali hotelové polštáře v pětihvězdičkovém hotelu kde čekáte 100% servis?!

Cestujete letadlem? to je jiná hororová příhoda! – riziko desítek lidí v uzavřeném infikovaném prostoru

Kontaminovaná cestovní letadla představují smršť virů, bakterií a parazitů ze všech koutů světa. Nakažení v letadle je nevyhnutelné! Klimatizace s minimálním objemem vzduchu doslova chrlí mikroorganismy jež vás napadají ze všech stran. Kýchání a kašlání zařídí šíření kapiček slin, které nás napadají přímo na sliznici. Kolik lidí se před vámi dotklo povrchů jako jsou opěrky hlavy, stoly, kapsy na sedadlech, samotné sedačky? A co teprve WC v letadle? Kolik lidí na palubě trápí průjem a nevolnosti způsobené cestovní horečkou, ale v horším případě i salmonelou? Sáhli jsme na kliku po někom nakaženém? a máte ji taky! 

Po návratu z dovolené se cítíte unavení, vyčerpaní a znechucení. Neuvědomujete, že vaše tělo bojuje s tisíci vetřelci, které jste nasbírali během cestování. Musíte se vypořádat s kašlem, únavou, špatným spánkem a zhoršující se alergií. Unavené tělo potřebuje více potravy a hubnutí je tak nemožné.

Wurm-Ex je jediným klinicky testovaným doplňkem stravy proti externím agentům na českém trhu. Nabízí efektivní a přirozenou cestu jak zaručeně odstranit všechny nezvané hosty ze svého těla. Eliminuje nejen dospělé parazity, ale také jejich vajíčka. Nepodceňujte rizika spojená s mikroparazity a dejte svému tělu šanci zbavit se nezvaných hostů. Právě nyní je ideální doba na očistu celého organismu, maximalizaci imunity. Zlepšete své zdraví již dnes! Navštivte stránku wurm-ex.cz a odčervěte celou rodinu s cenově výhodným balením.

Využijte časově omezenou nabídku ZDE. Po zadání slova “AKCE” získáváte slevu 100 Kč z Vaší objednávky. Pouze do vyprodání letní šarže.

Související články

Hedapena s.r.o.
Husitská 107/3, Žižkov, 130 00 Praha 3
IČO: 09848924
Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném u u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 343468.