odčervení

Odčervení je lidské aneb jak můžeme své tělo ÚČINNĚ zbavit parazitů

Týká se to TÉMĚŘ KAŽDÉHO – až v 95 % z nás se totiž najdou nežádoucí parazité. Pokud se přemnoží, systematicky devastují naše tělo = přispívají k mnoha nemocem, únavě i např. depresi. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) jsou dokonce jednou z 6 nejčastějších příčin lidských chorob. Přitom se jich můžeme jednoduše zbavit. Jak? Článek prozradí.

Ale pěkně od začátku…  

Parazité oslabují fungování celého našeho organismu

Parazité jsou cizopasníci žijící v našem (nebo zvířecím) organismu, ze kterého odebírají živiny a svým působením do něj vylučují toxiny = tím oslabují fungování celého organismu. Vyskytují se ve střevech, v plicích, játrech, svalech, hltanu, mozku, krvi, kůži a dokonce i v očích. Mohou být mikroskopických velikostí i několik metrů dlouzí (tasemnice).

V celém těle můžeme mít těchto „externích agentů” více než stovky druhů. Mezi ty nejčastější patří roup dětský, škrkavky, motolice, tasemnice a toxocara.

Více v testování.

Parazité jsou VŠUDE. Do našeho těla se tak dostanou poměrně snadno

Bohužel většinou nemáme ani tušení, kde jsme se mohli nakazit a jak dlouho už v sobě  nežádoucí parazity hostíme. Možností přenosu je totiž mnoho:

žena a pes
  • Domácí mazlíčci – ti představují jeden z největších zdrojů parazitů vůbec. Např. v ČR je ročně diagnostikováno 700 případů nakažení člověka škrkavkou psí a v Německu toxoplasmou od koček onemocní až 80 % obyvatel. Navíc, nemusíme být ani přímo majitelem, který se se zvířetem denně mazlí. Stačí být v pouhém kontaktu s člověkem, který doma mazlíčka má. Stejně vysoké riziko nákazy je i při návštěvách domácností se zvířaty, nebo „Pets Friendly” hotelů. 
  • Cestování – ze zahraničních cest a dovolených si můžeme kromě krásných zážitků a vzpomínek přivézt také nechtěné suvenýry (např. od toulavého zvířete, neumytého ovoce nebo z nepropečeného masa či jiné pouliční speciality).
  • Špatně umyté ruce – bakterie a paraziti jsou totiž všude (v dopravních prostředcích, na klikách, nákupních vozících, na každém povrchu a dokonce i ve vzduchu).
  • Špatně umytá zelenina a ovoce, syrové maso a ryby atd.

S přemnoženými parazity si opravdu nezahrávejme. PROČ?

Parazité mají výjimečnou schopnost přizpůsobovat svůj životní cyklus tak, že jsou pro náš imunitní systém téměř neviditelní. Když se 2x až 3x ročně přemnoží, většinou se to projeví několikatýdenní únavou, nachlazením, angínou, nebo nějakou virózou. Tyto projevy se pak automaticky zaměňují s příznaky běžných nemocí a léčí se antibiotiky… ZBYTEČNĚ.    

Když takto fungujeme roky, následky na sebe nenechají dlouho čekat. Přichází pokles energie a dlouhodobá únava nebo kožní obtíže a ekzémy, potravinové alergie, bolesti kloubů a svalů, poruchy spánku, snížená imunita, pokles sexuální energie, nadměrné vypadávání vlasů, bolesti hlavy, opakované infekce a záněty, trvale zvýšená tělesná teplota, problémy s hubnutím, deprese a mnoho dalších nepříjemností.

unavený muž a žena

Co nám proti parazitům pomůže? ZÁKLADNÍ JE PREVENCE

  • Umývejme/desinfikujme si pravidelně ruce po použití WC, veřejných dopravních prostředků, nákupních vozíků ad.
  • Umývejme si ruce vždy po kontaktu se zvířaty nebo po úklidu jejich pelíšků a toalet. Nenechávejte se jimi olizovat.
  • Pečlivě umývejme ovoce a zeleninu. 
  • Vyhýbejme se tepelně neupravenému masu.
  • Dále, obzvlášť na dovolených, nepijme vodu z neznámých zdrojů (pozor na kostky ledu v nápojích), dávejme přednost balené zmrzlině před místními zdroji, vyhýbejme se mléčným výrobkům a sýrům prodávaných na ulici atd.
  • Minimalizujme zácpu! Pokud na záchod chodíme jednou za dva dny, pokud vůbec, naše zažívací ústrojí se díky tomu stává dokonalou líhní parazitů.
  • Nepřekyselujme svůj organismus,… pravidelně se detoxikujme.
budík

POZOR – správná detoxikace se bez odčervení neobejde. Tady jsou 4 důvody, proč!

  1. Detoxikací bez odčervení dosáhneme jen polovičního efektu.
  2. Odčervení přispívá k lepšímu fungování metabolismu.
  3. Parazité se podílí na naší únavě z cca jedné poloviny.
  4. Parazité spotřebovávají naši energii a nutí náš organismus přijímat více potravy – hubnutí tak není efektivní.

Více na www.wurm-ex.cz

Opravdu ÚČINNOU pomocí a prevencí jsou vhodná antiparazitika

Pokud chceme očistit naše tělo od parazitů, je ideální užívat vhodné bylinky či KVALITNÍ doplňky stravy. Stejně tak se doporučuje jíst lehkou stravu.

Mezi bylinná antiparazitika patří ořešák královský, pelyněk pravý, hřebíček vonný, kurkuma dlouhá, zázvor, oregano a „dračí krev”. K tradičním přírodním antiparazitikům patří odedávna kvašené zelí, česnek, cibule a dýňová semínka. Strava by měla být lehká s množstvím ovoce a zeleniny, minimem těžkých stravitelných tuků, masa, vajec a kombinovaného jídla.

Využívejme KVALITNÍ doplněk stravy = Wurm-Ex

Wurm-Ex je na českém trhu jediný klinicky testovaný, volně prodejný a zároveň zcela přírodní doplněk stravy, který představuje cestu, jak se parazitů v těle účinně zbavit. Navíc snižuje míru únavy a přispívá k normálnímu trávení.

wurm-ex

MEZI JEHO ÚČINNÉ SLOŽKY PATŘÍ:

  • Extrakt ořešáku královského – pro jeho antibakteriální účinky se doporučuje k čištění zažívacího traktu. Působí nejen v žaludku, ale i ve střevech, která pročišťuje a chrání před nežádoucími mikroorganismy.
  • Extrakt kurkuminu – snižuje hladinu cholesterolu, působí protinádorově a protizánětlivě. Snižuje riziko vzniku srdečního selhání a podporuje trávení. Kurkuma je jedním z nejsilnějších přírodních prostředků pro udržení zdravých jater.
  • Piperin – hlavní účinná složka pepře. Povzbuzuje činnost trávicích enzymů slinivky, posiluje trávicí kapacitu a významně zkracuje dobu průchodu potravy trávicím traktem. Je vysoce účinný v boji proti rakovině střev.
  • Selen – zvyšuje účinnost imunitního systému a odolnost organismu vůči virovým a bakteriálním infekcím. Je nezbytný pro tvorbu aktivní formy hormonu štítné žlázy. Má význam obecně i pro srdce a mozek, jelikož redukuje tvorbu krevních sraženin.
  • Jód – vnaší stravě nedostatečným prvkem, přestože je pro náš organismus velmi důležitý. Přispívá ke správné funkci nervového systému a normální tvorbě hormonů štítné žlázy, které ovlivňují řadu klíčových pochodů v našem těle.

Bližší informace o odčervování a doplňku stravy Wurm-Ex, včetně výsledků testování, najdete na tomto webu. Samotný přípravek si můžete pořídit v lékárnách či např. na webu www.wurm-ex.cz

Doporučujeme zapojit do očistné desetidenní kúry celou rodinu = podpoříte činnost organismu každého člena domácnosti.

Související články

Hedapena s.r.o.
Husitská 107/3, Žižkov, 130 00 Praha 3
IČO: 09848924
Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném u u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 343468.