podzim

Parazité Vám berou zdraví, energii – pryč s nimi a užijte si babí léto.

Léto je již definitivně za námi. Cítíte se pod psa? Důvodem nemusí být jen pocit, že dovolená již skončila, ale původ vaší únavy tkví jinde!

Drobné cizopasníky totiž můžeme snadno získat z nemytého nebo špatně omytého ovoce a zeleniny. Nebo prostě jen ze špatného mytí rukou. Jsou totiž všude – v dopravních prostředcích, na klikách, nákupních vozících, na všech površích, a dokonce i ve vzduchu. Jestliže je vaše krev kyselá, pěstujete si parazity. Hlen je perfektní živná půda pro parazity a bakterie. Do našeho těla se dostanou snáz, než si myslíte. Nemůžete se jim vyhnout.V lidském těle má parazity zhruba 90 % populace. Pochopitelně to není příjemné vědět, že můžete být hostitelem kolonie střevních parazitů, útěchou vám může být, že v tom nejste sami.

Dostanou se tedy téměř kamkoliv do vašeho těla. Na začátku vás na to upozorní některé z příznaků, mezi nejčastější patří poruchy fungování jater a žlučovodů a s tím spojené trávicí potíže, nadýmání, bolesti břicha, alergie, chronická únava, nevysvětlitelné hubnutí, bolesti kloubů, poruchy chování, chronické infekce. Parazité se pohybují v celém našem těle. Nejsou jen ve střevech, ale usazují se v játrech, putují krevním a lymfatickým řečištěm, ovlivňují mozek.

Výskyt parazitů v organismu může způsobovat i poruchy paměti, psychiky a spánku. Parazité často způsobují růst různých novotvarů v těle, jako jsou cysty a myomy. Mají vliv na celkovou funkci imunitního systému, na vznik chronických alergií. Máme se parazitů bát? Jednoznačně ANO, parazité a jejich odpad, který následně vytvářejí v našem těle, poškozuje orgány a narušuje fungování těla. Po několika letech neřešených parazitů v těle mohou přijít závažnější zdravotní komplikace.

Užívání bylin působících protiparazitálně a snaha o očistu je v nás zakódovaná od našich předků. I ti se pravidelně čistili a snažili se získat z přírody, bylin co nejvíce látek ničících parazity, které se do těla dostaly nejčastěji ústy, stravou. Věděli, že v jejich těle často přebývají „nezvaní hosté“, které je potřeba vyloučit ven, jinak jim způsobí nemilá onemocnění.

Jak tedy vyloučit parazity z těla ven?

Pravidelná očista organismu je prvním a možná nejdůležitějším krokem, jak zabránit velkým zdravotním potížím. Chce to tedy určitou vytrvalost a důslednost. Úplně nejlepší, nejrychlejší a nejúčinnější by bylo přestat jíst pevnou stravu a konzumovat jeden měsíc jen šťávy a spolu s klystýrem vyčistit střeva. Je pravda, že je to docela drsná metoda a většina z nás si neumí představit nejíst celý měsíc. Naštěstí to není jediná metoda, jak se těchto prevítů zbavit.  Jediný volně prodejný přírodní přípravek Wurm-Ex představuje cestu, jak se parazitů v těle zbavit. Zapojte do užívání celou rodinu a podpořte činnost organismu každého člena domácnosti očistnou desetidenní kúrou. Složení je doplněno dalšími zdraví prospěšnými látkami – kurkumou dlouhou, kyselinou pantothenovou a riboflavinem.

Související články

Hedapena s.r.o.
Husitská 107/3, Žižkov, 130 00 Praha 3
IČO: 09848924
Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném u u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 343468.