detoxikace

Detoxikace

Detoxikace je start k novému tělu i k prodloužení života.

Přestože detoxikace je především otázkou jara, kdy se snažíte dostat do formy a shodit pár kilogramů, měli byste ji tělu dopřát několikrát do roka. Podobně jako pravidelné odčervování našich mazlíčků, které odborníci doporučují opakovat 4x ročně. Výrazně tím pomůžete vnitřním orgánům, přispějete k lepšímu fungování metabolismu a navíc si prodloužíte život až o 15 let.

Důkladná očista těla zahrnuje také odčervení

Každý z nás považuje za detoxikaci něco jiného. Někomu postačí vypít více čisté vody, jiný vynechá kávu. Pro skutečnou očistu těla však potřebujete mnohem více. Přemnožené organismy Vám mohou bránit v kvalitním spánku. Můžete se v určitá období probouzet velmi unavení. Metabolismus následně nepracuje správně a vytváří vyšší nároky na množství stravy. Tím dochází k ukládání zásob do tukových buněk. Proto také úspěšné hubnutí začíná správným nastavením metabolismu. Bez odčervení to však nejde.

Prevence základ zdraví s aktivně obranným parazitikem

Naše babičky pily pravidelně 2x ročně bylinné tinktury, které jim poskytovaly účinnou ochranu a současně tělo dotoxikovaly. Dnes již není potřeba složitě louhovat byliny, postačí do detoxikační kúry zapojit aktivně obranné parazitikum, s nímž docílíte nejlepšího efektu.

mrkev

Detoxikace

Detoxikací bez odčervení dosáhnete jen polovičního efektu

Odčervení přispívá k lepšímu fungování metabolismu

Červi se podílí na Vaší únavě z jedné poloviny

Zdravé hubnutí začíná odčervením

Počet parazitů v těle roste s věkem

Počet parazitů v těle se s věkem zvyšuje

Vědecké studie se shodují na tom, že počet parazitů v těle se zvyšuje přímo úměrně s věkem. Pokud se tedy stavu vnitřních orgánů a střev nevěnujete pravidelně, ztrácíte tím důležitý čas. Prevence v případně civilizačních nemocí, jejichž počet neustále stoupá, hraje důležitou roli.

rodina

Hedapena s.r.o.
Husitská 107/3, Žižkov, 130 00 Praha 3
IČO: 09848924
Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném u u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 343468.